Foto in video produkcija Multimedija

Ponujamo profesionalne fotografske in video produkcijske storitve.

Na področju fotografije smo dejavni pri fotografiranju dogodkov, portretiranju modelov, izdelave produktnih fotografij, itd.

Ustvarjamo video vsebine kot so predstavitveno promocijski videi, snemanje raznih dogodkov, porok, videospotov.

Fotografiranje / snemanje

fotografiranje modelov individualno fotografiranje modelov
Ste profesionalni model ali model začetnik? Potrebujete fotografije za svoj osebni portfelj? Skupaj lahko ustvarimo vaš profesionalen portfelj. Delo poteka individualno v naravi ali studiu, odvisno od vaših želja.
Foto / Video Poroke Foto / Video
Poroka je eden najpomembnejših in čustvenih dogodkov v našem življenju. Vsaka poroka je zgodba zase, zato se trudimo, da v objektiv ujamemo prav vsak trenutek. Ponujamo vam fotografiranje oziroma snemanje vaše poroke.
pari, družine, nosečnice, otroci Družinsko pari, družine, nosečnice, otroci
Družinsko fotografiranje v naravi, studiu ali na domu. Si želite nove družinske fotografije? Ste v pričakovanju novega družinskega člana? Fotografiramo pare, mladoporočence, družine z majhnimi otroki, nosečnice, novorojenčke, itd.
foto / video Produktov foto / video
Foto in video produkcija izdelkov za promocijske potrebe. Snemamo reklamne oziroma promocijske video vsebine vaših produktov. Fotografiramo izdelke za spletne trgovine, objave na družbenih omrežjih ali zgolj za tisk.
Foto / Video Dogodkov Foto / Video
Zagotovite si fotografije ali video dogodka in ohranite trenutke v najboljšem spominu. Ponujamo fotografiranje in/ali snemanje dogodkov kot so razna praznovanja, pomembni življenjski dogodki, zabave, otvoritve, klubski dogodki, itd.
Snemanje Videospotov Snemanje
Potrebujete video produkcijo glasbenega video spota? Ponujamo visoko kvalitetne in tehnično napredne storitve pri video produkciji le tega. Poskrbimo za celotno izvedo, kot je pisanje scenarija in organizacija celotnega snemanja.
Snemanje Predstavitve Podjetja Snemanje Predstavitve
Snemanje predstavitvene video vsebine za potrebe podjetja. Potrebujete korporativno promocijski video za vaše podjetje? Ponujamo vam celotno in kvalitetno izvedbo video produkcije. Poskrbimo za scenarij in organizacijo snemanja.
Iščete nekaj specifičnega? Drugo Iščete nekaj specifičnega?
Na seznamu storitev niste našli primerne storitve za vas? So vaše želje precej specifične? Pišite nam preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite na +386 40 500 484 in potrudili se bomo najti primerno rešitev za vas.

Potrebujete naše storitve?Kontaktirajte nas

    Nazaj na vrh
    Close Zoom
    Onemogočena raba desnega klika